KONYA / KARATAY - Saraçoğlu Toki Mustafa Çetin İlkokulu

Saraçoğlu Toki Mustafa Çetin İlkokulu

ERLER MAH. EKREM SK. OKUL BLOK NO 11 İÇ KAPI NO 1 KARATAY / KONYA
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Katı Yakıtlı Isınma
Ulaşım
KÜLTÜR PARKTAN KALKAN 31 HAT NO´LU OTOBÜSLER VE ESKİ GARAJDAN HAREKET EDEN SARAÇOĞLU MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla da gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karatay Saraçoğlu Mahallesinde Erler köyüne varmadan sağ taraftadır. Bölge halkı hayvancılıkla uğraşmaktadır.
13 Km
Proje Çalışmaları
2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Yürütülen e-twinning projelerinde ulusal ve Avrupa olmak üzere toplam 22 kalite etiketi alarak ilçemizde en fazla proje yürüten okul olduk.